Reef Central Online Community
Live Aquaria

Home Forum Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences View New Posts View Today's Posts

Find other members Frequently Asked Questions Search Reefkeeping ...an online magazine for marine aquarists Support our sponsors and mention Reef Central

Go Back   Reef Central Online Community > Blogs > saltydog1
Register Blogs FAQ Calendar Mark Forums Read

Notices

Rate this Entry

M80 Ballast melts plug

Posted 02/18/2015 at 12:04 PM by saltydog1

[QUOTE=saltydog1;23516526]Hi everyone. Last week I smelled something burning. Come to find out, the plug from my Aquamedic Reeflex Cube 250 was melted where it plugs into my fixture plug. It tripped the GFCI. Thank God I was home. I'm kind of afraid to repair it. I don't know if I can trust it anymore. The plugs were outside the cabinet. No salt creep. Anyone have any idea if it has something to do with the ballast drawing too much current? Any comments or advice will be greatly appreciated.[/QUOTE]
Posted in Uncategorized
Views 5631 Comments 0 Edit Tags Email Blog Entry
« Prev     Main     Next »
Total Comments 0

Comments

 

All times are GMT -6. The time now is 02:33 AM.


TapaTalk Enabled

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
Use of this web site is subject to the terms and conditions described in the user agreement.
Reef CentralTM Reef Central, LLC. Copyright 1999-2014
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.3.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.